En tå i paket

Gårdagen var tänkt att bli en lugn dag, sov dåligt och planerade att sova en stund efter lunch. Nu blir ju inte alltid allt som man tänkt och när V optimistiskt gick till sjukhuset (han bor fem minuter från sjukhuset) för operationen av sin tå och sedan inser att han inte skulle få på sig skon så var det bara att sätta sig i bilen och åka till Södertälje.

IMG_20180123_123042_874

Utanför sjukhuset stod min son med sådana där blå tossor i plast på foten, tre styck på varandra. Han var ju vaken, bara lokalbedövad, och hörde vad läkaren och eleven talade om. Och han stoppade in hörlurarna i öronen när läkaren sa till eleven ”och sedan kör du in saxen helt under nageln”, då ville han inte höra mer! Vi åt lunch, åkte till Maxi så lite mat för ett par dagar kunde inköpas och där någonstans släppte bedövningen och V började få rejält ont.

Han har insett att han inte kommer jobba i dag och kanske inte på hela veckan. Bandaget ska i alla fall sitta på tills i kväll och innan det kan tas bort får han inte på sig skon!

IMG-20180123-WA0002.jpg

Sedan ska stygnen tas om två veckor. Jag hoppas han kunde sova i natt och att det läker fort nu.
Och sova middag får jag göra en annan dag!

Annons

2 svar to “En tå i paket”

  1. Annika Says:

    Nej, usch, jag skulle också stoppa in hörlurarna i öronen. Skulle mp illa om jag hörde vad de stod och pratade om. AJ vad ont det måtte göra. Hoppas att det läker ihop bra och fort nu!

    • Brysselkakan Says:

      Jo, han hade rejält ont i går och kände hur svullen tån var inne i bandaget. Idag är det bättre, ont men mer hanterbart och han ska bestämma sig i kväll om han ska jobba i morgon igen. Fast först måste han se om skon går på när han tar bort det stora bandaget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: