En rosa gris och flödet

Sist jag skrev här handlade det lite om det gråa trista vädret och det har inte förändrats… Lika grått och trist och prognosen säger att så blir det de närmaste tio dagarna.

Untitled-1 copy

Just nu så förföljs jag av annonser på diskmaskiner, nyss var det kylskåp! Jo, vi ska byta och ni vet ju hur det är; annonser i ALLA tänkbara flöden. Lite storebror ser dig men värst var det för några veckor sedan när jag i telefon talade med mellansonen om en mycket udda sak som jag absolut inte sökt på alls och det sedan dyker upp i mitt flöde… Lite väl creepy…

Igår såg jag en rosa gris! Nåja, inte en vanligt livs levande gris utan en kvinna, kanske si så där 35 år gammal, i rosa onepiece med luva med öron och knorr där bak. Över detta hade hon en kort jacka så knorren stack fram precis under. iklädd detta mötte jag henne utanför Willys. Ja, man får ju klä sig precis som man vill som tur är!

Dags att titta till brödet i ugnen, lacka lite båtinredning och sedan är det väl dags för lunch och efter det att handla mat på Willys. Får väl se om grisen är där idag!

 

Annons

4 svar to “En rosa gris och flödet”

 1. Annika Says:

  Tycker det är otäckt att allt man söker efter kommer upp som annonser i sociala medier. Riktigt otäckt. Ibland drar jag mig nästan för att googla ngt eftersom jag vet att det kommer som annons sen. USCH! Gillar det inte. OCH ja, det där att man talat i telefon om ngt med ngn och det sedan dyker upp … alltså det är mer än creepy. Riktigt otäckt.

 2. Stella i Italien Says:

  Jag har läst tipset att man skall stänga av mikrofonen i på alla de ställen där det finns en sådan i mobilen. Det lär vara via den som de snappar upp vissa ord . – Sen undrar man ju – klart att de använder algorytmer och AI och allt vad det heter MEN – för några år sedan letade jag efter en viss väskmodell på nätet och efter några månader lyckades jag hitta just den (dock i en vanlig affär). Men reklam för det märket och alla andra handväskor fortsatta att rasa in i över ett år! De borde sätta en tidsgräns tycker jag – det är ju löjligt att tro att man skall köpa samma modell/märke i evighet. Just nu förföljs jag av vinkylar – jag körde en runda på nätet för att hjälpa en vän i slutet av augusti ….

  • Brysselkakan Says:

   Vi får väl se hur länge diskmaskinerna förföljer mig… Brukar sällan söka på saker jag vill köpa utan att göra det via inkognitofönster men denna gången glömde jag just den lilla detaljen… Just inkognito är bra när man söker på hotell och flyg som annars har förmågan att höjas i pris ju mer man söker.
   Hoppas du snart blir av med vinkylarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: