Lite av varje

Det känns verkligen att sommaren gett upp och hösten är på väg. Men OK väder; mest sol men svalare. Igår och idag har det blåst riktigt mycket dock.
Tycker det är lite besvärligt med kläder så här års, vill inte riktigt släppa sommarkläderna även om jag kanske inte menar shorts och klänning utan mer halvlånga byxor, topp och kofta. Den där perioden mellan sommarkläder och höstkläder när man inte verkar ha något som passar. Nåja, det går ju över och snart är det jacka som gäller igen.

I går for T till Italien för att representera Sverige i landslaget för seniorer i golf. Sjukt peppad! Givetvis strulade det till sig med försenat flyg och med bara 45 minuter mellan anslutningen i Köpenhamn verkade det kört men som tur var höll de planet då det var många från Stockholm som skulle ner till Bologna. Så försenade cirka en timme landade de. Utan bagage…
Det är ju lite svårt att spela golf utan klubbor men efter att pratat med de som har hand om förlorat bagage så skulle det kunna komma med morgonflyget och med det kom också de andra fyra så de plockade upp deras bagage och tog det genom tullen. Inte riktigt lagligt men enda sättet att få klubborna på förmiddagen istället för nu ikväll. Så det kunde spela in och T kunde byta jeans och tröja mot shorts! För ja, det är varmt i Bologna.

Här hemma så har jag idag lunchat med fd hyresgästen C, pratat om ditten och datten över lite god mat! Och som vanligt trevligt!
Håller på och försöker klura ut mat till helgen för då kommer Bästa C från Göteborg hit! Länge sedan vi kunde ses och prata mycket så ska bli kul!

Och jag är så nöjd med min nya bil! Kul och pigg att köra, smidigt med automat och gillar färgen så mycket!
Och min gamla är såld! En golfvän till T sa redan i våras att han var intresserad om jag tänkte sälja så i fredags sa han att de köper den. Har städat ur den och ska bara se till att tvätta den också men de hämtar den nästa vecka så det hinns med.

Ha en fin måndagskväll!

Annons

2 svar to “Lite av varje”

  1. karin Sjögren Says:

    Ja visst känns det som att sommaren har släppt sitt grepp, jag tycker om den högre klara luften som har varit nu ett tag. men jag kunde gärna ha ljuset kvar litet till, det känns ovant med mörka mornar.
    .
    Idag ska jag ha klädparty, Helen, svenska som bor i England och har sitt föräldrahem utan för Eksjö, kommer hit och visar höstens kollektion. Fyra andra kvinnor kommer hit , vi provar fikar och har det trevligt.

    Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: