Veckans lista

Givetvis tänker jag fortsätta med en lista i veckan, det kan inget virus ändra på så länge jag är frisk.

Overkligt
Det gick så fort. Från vanligt liv till ett väldigt ovanligt liv. När vi den 10 mars satt med bästa fd hyresgästen C och åt mat innan vi skulle se No more fucks to give sa vi att undra om detta är sista gången på länge som vi sitter så här? Och jo, så blev det…

Bara en
Japp, från idag är det bara en i den här familjen som jobbar som vanligt: yngste sonen i USA. För nu är även mellansonen permitterad. Dock inte på heltid utan han jobbar två halvdagar och en heldag i veckan. Han tycker det är skön att det blev lite jobb till skillnad från sin far och äldre bror.

Kreativitet
Älskar att dessa tider driver kreativitet! Restauranger som vanligtvis inte har take away börjar med sånt även om de också kämpar för att överleva. I Italien sitter det minst en sömmerska som syr munskydd! Stella som läser bloggen och ofta kommenterar berättade det i ett mail. Folk som gör pyssel till barn att ladda hem. Barn har gympa via videolänk med lärare. Listan kan göras lång och jag gillar det!

Sömnen
Rena rama katastrofen just nu. Och nej, inte pga oro utan för att jag har så ont i höften om natten. I natt sov jag max 4 timmar. La mig en stund på eftermiddagen och precis när jag somnat tyckte en skolelev, som stod nedanför vårt sovrum, att han skulle skrika saker till kompisar… Så det blev inga 60 minuter sömn utan 20. Max.

Ren och fin
Förra helgen städade vi bilarna och idag har T varit iväg och tvättat min. Den ska lämna till verkstaden på torsdag för att få skadad lagad. När jag bokade tiden valde jag detta datum för att T skulle vara på träningsläger och jag kunde ha hans bil men det spelar ju ingen roll nu för vi är båda hemma och behöver verkligen inte båda bilarna samtidigt.

Dags att börja med middagen staxt. T är i verkstaden och fixar med saker till båten.
Ha en fin kväll och försök hitta positiva saker varje dag!

2 svar to “Veckans lista”

 1. Annika Says:

  Ja, bara fortsätt att skriva dessa punkter. Tycker det känns skönt att kolla in hur bloggisar har det nu. Liksom lite att ”stämma av” att det är bra och OK. OCH om ngn skulle bli sjuk så är det ju ännu bättre att hålla koll och skriva lite uppmuntrande (om den sjuka orkar skriva såklart).
  Ja det är helt otroligt vad fort det gick alltså.
  Från ena dagen till den andra var världen förändrad.
  Förresten, hur gillade du NMFTG? Som vi sa tidigare, den kommer kanske på TV (skulle inte förvåna mig).
  Lyssnar ju på podden troget varje vecka än.
  Gillar också hur folks kreativitet flödar nu.
  Värmande.
  STAY healthy!!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, man måste hålla fast vi det som känns normalt nu, mer viktigt än någonsin.
   Vi gillade NMFTG både T och jag och även C som var med. Har inte träffat henne sedan dess och hon jobbar häcken av sig nu med att organisera bemanningen inom socialtjänsten här i stan och måste hålla sig frisk.
   Vi får hålla tummar och tår att de nära och kära vi har klarar sig bra och även vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: