Livet rullar på

Äntligen börjar jag bli ”normal” igen! Dvs värken är på väg bort för denna gången. I stället gör sig allergin påmind men det gör inget och det finns ju tabletter att ta!

 

Idag har J skrivit sitt prov för gymnasiematte A (han går ju i nian men har läst klart grundskolans matte förra året och A kursen vid jul och nu är det B kursen som gäller). Han tyckte det gick bra så vi håller tummarna, tyvärr är det enbart provet som är betygsgivande, dvs ingen återkoppling till hans lärare eller så. Men eftersom han nu lämnar det svenska skolsystemet tyckte vi ändå att det är bra att han har betyg i matte A med sig in i sitt nya skolsystem.

 

Har försökt hitta en bra internetleverantör i Belgien men det är inte helt lätt… vissa har webbsidor på engelska men inte alla, de har betydligt sämre hastighet än vad vi i Sverige är vana vid och tar ofta betalt för nedladdning… Fortsättning följer!

 

När J och jag var i stan idag så passade vi på att kolla på utemöbler (vi har sålt våra teakmöbler till dem som köpt vårt hus och vill ha något mer underhållsfritt och en mindre grupp). Vi hittade en bra grupp från danska Dacore i aluminium och ”antiwood” (plast med andra ord men bra sådan som ser ut som trä). Så nu ska vi se vad T säger om dem!

 

Tjingeling!

Snygga, eller hur!?

Snygga, eller hur!?

Annons

2 svar to “Livet rullar på”

  1. Pernilla O Says:

    Tjingeling själv! Ni har allt mycket på agendan och Tommy på resande fot konstant! Men möblerna är snygga och träskorna med. Känner nog inte igen dig heller låter det som. Snart 40 och snyggare än nånsin?!

    Sköt om er:)

    • Brysselkakan Says:

      Hej!!! Kul att höra från dig Pernilla! Jo, lite mindre av mig än tidigare! Snyggare… ja, med toning i håret så alla gråa hårstrå inte syns!!! ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: