Sommarvärme?

Söndag kväll och en fin helg är snart slut.
Och vilken knasig värme vi har! Idag +14 ute och det bara några dagar innan jul är ju lite anmärkningsvärt. Men jag klagar inte, passar mig perfekt och jag ta hellre detta än snö och halka.
Någon sa att de ville ha snö vid jul, eller ALLA tjata väl om det, men jag firar inte jul ute i snön utan inne och det är mörkt så tidigt att jag faktiskt skiter i detta med snö på jul.
Tror längtan efter vit jul försvann under åren i Bryssel.

T grävde ur för den kommande altanen till våra hyresgäster och eftersom vi nog har  de bästa hyresgäster man kan tänka sig så fick han hjälp av B. De kom in svettiga och insåg att de klätt sig för varmt. Hade nog funkat med shorts och t-shirt!

IMG_9518.jpg

Det blev en del bakande i helgen. I går ett lass saffransmuffins och idag frallor och medan de jäste blev det också en drömrulltårta.

IMG_9519

IMG_9522

Annars är det en hel del listor just nu; saker att ordna innan jul men framför allt inköpslistan av all mat vi ska klämma i oss!
Planen är att handla på tisdag och då hoppas jag att övriga boende i Strängnäs sysslar med annat ;-)

Annons

2 svar to “Sommarvärme?”

 1. Annika Says:

  Njea…tycker snarare det är skrämmande vrickat med det milda vädret. Vit jul eller inte. Men vädret är så ur led att jag blir rädd. Vi ska få 23 grader och åska på julafton. Det blir ett tidernas värmerekord, ska jag säga. Meteorologerna är liksom paffa då de läser upp vädret i dessa dagar. December månad kommer att slå värmerekord på värmerekord. Samma sak hemma. Läskigt och otrevligt. Nej, ngn vit jul blir det ju inte, snarare en jul i vårens tecken. Men mörkt blir det och mysigt inomhus är det ju.
  Ja, mkt fix nu. LYCKA till med handlingen är julmat :-) Ska också klara av saken på tisdag.

  • Brysselkakan Says:

   Hörde att det setts maskrosor inte så långt från oss, knasigt värre. Och jo, lite läskigt också.
   Om ett par timmar kommer äldste och yngste sonen och sedan blir det inte en lugn stund! Så nu sitter jag och läser och njuter av tystnaden!
   Men det ska bli mysigt att rå om dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: