Nya tag!

Utan att gå in på detaljer kan man väl säga att måndagen inte går till historien som en toppendag… Och tror flera runt mig håller med!
Men nu är det tisdag och vi tar nya tag!

Vilodag för PW, ett tag till i alla fall, så efter frukost blev jag sittande med min bok och har inte ens hunnit ur nattlinnet än! Igår målade jag klart all panel på vedskjulet och tänkte försöka hinna med att måla den panel som ska sitta som en ram runt, vill ha den målad i alla fall en gång innan T sågar och sätter den på plats.

Och så ska mat handlas, V kommer ut efter jobbet och lämnar vår bil och hämtar sin och så ska vi äta middag ihop. Sedan ska fd hyresgästen C komma förbi på en kopp te och lite prat. Hon har ju dotterns bröllop att berätta om! Och när jag sovit någon timme i kväll kommer T hem, men jag hoppas jag inte ens märker det utan sover vidare.

Låter ju som det kan bli en bra tisdag!

Annons

4 svar to “Nya tag!”

 1. Karin Says:

  Håller med, gårdagen var seg. Ända fram till 18-tiden när jag kom ut på en härlig långpromenad. Det både regnade och blåste på mig men vad gör det. Frisk luft gör verkligen under för humöret.

 2. Annika Says:

  Ibland blir dagarna lite sega. men trösten brukar vara att dagen därpå oftast blir bättre. Kul med fika och att få höra om bröllop. Ja, PWs och vandringar är en lisa för både kropp och själ.

  • Brysselkakan Says:

   Fast det var inte en seg dag i går utan mer en skitdag, en del avslöjade jag på Insta. Hur som helst så är denna dagen bättre än så länge för alla inblandade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: