På väg!

 

DSC_0786

Så är vi på väg! Eller i alla fall i loungen på Arlanda. Mellansonen följde snällt med i bilen hit och kör själv hem igen.
En stund till här innan dags att ta sig till gaten och gå ombord (nåja, passkontroll och extra säkerhetskontroll ska ju passeras för vi ska ju till USA).
Sedan landar vi i Chicago när det är mitt i natten här hos er.

8 svar to “På väg!”

 1. Eva Says:

  Ha en bra resa! Chicago är en trevlig stad. Kör försiktigt på er roadtrip.

  • Brysselkakan Says:

   Tack! Vi lämnar Chicago direkt, har varit där tidigare, och kör en timme utanför och upp till Minneapolis imorgon.

   • Eva Says:

    I Minneapolis får du passa på att gå in i Mall of America, ett alldeles för stort shoppingcenter för mig som är dålig på orientering… När vi var i Minneapolis satt jag på två olika arkiv och letade efter uppgifter om min farfar. Swedish American Institute är ett fint ställe om man tycker om gamla hus.

   • Brysselkakan Says:

    Ha! Vi bor bredvid Mall of America så lär bli lite tid där. Vi letade och hittade Ts morfar och mormor på Ellis Island för några år sedan och sedan de flesta adresser de bodde på i Chicago.

  • Eva Says:

   Jag hittade inte min farfar på Ellis Island, men hittade platsen där hans saloon låg i Carlton, Minnesota i början av 1900-talet. Det visade sig att vi hade ätit lunch i de lokalerna utan att veta om att det var stället han ägt.

   Jag är lite avundsjuk på er road trip. Jag och den yngste sonen åker till Samos om en vecka. Det blir bra. 2 augusti sätter sig den äldste på planet till Anchorage där han ska vara utbytesstudent ett år. Det känns redan i mammahjärtat.

   • Brysselkakan Says:

    Kul! T gillade att se vart morfar och mormor bott och dras strapatser på Ellis Island. Ni har flera äventyr framför er då. Kul!

 2. Annika Says:

  Lycklig resa nu!! Så himla KUL med road trippen. KUL!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: