Igår

Ensam helg. Och om jag i fredags var så otroligt trött så vaknade jag hur pigg som helst igår! Lång frukost ensam, T är ju på årets sista tourtävling i Vara-Bjertorp, sedan satte jag igång att städa. Dammsög och moppade så svetten rann! Körde tvättmaskin och torktumlare.

DSC_4071.jpg

Sedan in i duschen och på med andra kläder än nattlinne och tights. Åkte in till stan för att fixa lite lördagsgodis, tyckte det var på sin plats efter all städning! Såg Ulf Kristersson gå in på Ica. Jag gick tillbaka till bilen och åkte till vårt favoritmatställe: UM Thai & Sushi och beställde mat för att ta hem.

När jag står där och väntar kommer mannen jag nyss såg springande, öppnar dörren och kliver in på UM för att plocka upp sushi! Och jo, han är precis så kort i rocken som man tror. Och jo, han har ALLTID shorts utanpå sina tights. Sedan sprang han vidare med sin matkasse. Det som förvånar mig lite, men också glädjer mig, är att han inte hade någon som helst säkerhet kring sig, han verkar röra sig fritt utan sånt.

Sedan åkte jag hem med mitt lördagsgodis och min lunch!
När ändå energin var på topp så fortsatte jag att laga på vårt båtkapell. Lite sömmar här och där som behövs förstärkas och det funkar fint att sy med min symaskin efter att jag skaffat en kraftigare nål. Nu är ena halva, det är delbart, klar och bara en kvar. Dock är den större, inte mer att laga, men betydligt bökigare att hantera så jag tror jag måste ta hjälp av T då.

DSC_4024
Klöv lite ved med min fina Kindling Cracker och tände en brasa, det blir lite rått på kvällarna i ett hus av sten.

Kvällen ägnade jag åt att läsa och så Skypade jag med yngste sonen en lång stund, vi hann bland annat med prat om konserver, byta recept, reda ut vad som skiljer infektion och inflammation åt och annat smått och gott.
Sedan var det dags för mig att sova och för sonen att laga lunch!

Idag skiner solen, det blåser ute och jag tror det ser varmare ut än det är.
Konstaterade att nog någon läser igenom min blogg! Kul, vi får väl se om hen ger sig till känna. Det händer lite och då och jag ser ju det på statistiken.

Hoppas ni har och har haft en fin helg!

4 svar to “Igår”

 1. Stella i Italien Says:

  Ja jag minns hur förvånad jag blev när du kom på mig med att läsa hela bloggen. Hihi! Då hade jag ingen aning om vilken koll en bloggare har på sina läsare. Och jag fortsätter att läsa, du är bra på att beskriva både vardagsliv och annat på ett sätt som gör att man vill hänga här. Stella

  • Brysselkakan Says:

   Fast jag visste ju inte att det var du för jag ser inte vem utan bara att någon läser många inlägg! Händer lite då och då men inte alla avslöjar sig som du gjorde, men jag önskar att fler gör det.
   Tack för fina ord, velar lite över om jag ska fortsätta. Dels för så få ger respons (men du är inte en av dem) och för att jag tycker jag saknar saker att skriva om. Skulle behöva att det händer något, tex en flytt! Nåja, vi får se!

 2. Stella i Says:

  Jag tycker att mycket av charmen med din blogg ligger i dina berättelser om just vardagslivet. – Det ska bli spännande att se om den nya maratonläsaren hör av sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: