Äntligen!

Ibland så tar saker tid och det blir i sista stunden man gör dem. Så sedan vi anlände hit till Pullman för en vecka sedan har vi sagt lite då och då att vi måste ju testa glassen och så gick dagarna och det blev idag, sista dagen här för T och mig, som vi åkte dit. Inte långt från sonens lägenhet men ibland får man inte tummen ur!

DSC_2353

DSC_2354

Ferdinand’s Ice Cream Shoppe är universitetets glassbutik med glass och ost gjort på mjölk från korna som skolan har. Det är ju ett stort jordbruks- och veterinärsuniversitet bland annat. Och kanske inte så konstigt då det ligger mitt bland alla dessa oändliga jordbruksområden.

DSC_2355

I alla fall så var glassen god! Mängder av smaker och T och sonen tog en sort var och jag valde milkshake med jordgubbssmak. Mums!

Annons

2 svar to “Äntligen!”

  1. Everyday with Anne Says:

    Schysst inredning, får lite diner 50-talsvibbar. Nog säkert hög kvalité på de mjölkprodukterna och mer lokalt och närodlat än så går det nog inte att få. I skrivande stund har ni nog nyss sagt hejdå och kanske inte helt lätt i stora mammahjärtat….men tänk positivt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: