Sju på en dag

Vår resa till USA gick bra. Vi fick det väldigt stressigt på Heathrow; en timme mellan flygen och stor flygplats gjorde att vi fick springa. Men de höll planet då vi var ca tio stycken som de väntade på.
Vi visste ju inte om vi skulle få likvärdiga biljetter, dvs SAS Plus, men det fick vi! Och Uniteds variant är till och med bättre!
Vi landade 21.10, genom immigrationen, hämta hyrbil och sedan 15 minuters körning till hotellet.

Och i söndags körde vi till sonen i Maine. Det blev ungefär 85 mil på en dag. Sju delstater. Planen var ju att denna sträcka skulle avverkas på två dagar men då vår resa flyttades en dag bestämde vi oss för att köra den på en. Vi ville ju vara på plats när sonens container anlände i går.

Medan vi väntade på den skurade vi. Man kan lugnt säga att flyttstädning är inget amerikaner tycker man ska lägga tid på… Japp, väldigt skitigt både här och där. Men nu har vi fått ordning på det värsta.
Och börjar få ordning på alla saker också.

Vi har också hunnit äta gott! Ett mysigt taco-ställe på gångavstånd. Och det ligger flera bra ställen runt omkring där så även ett thai-ställe har vi hunnit med.

Det är väldigt varm, kring +30 eller mer, så vi svettas rejält när vi jobbar på. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och läsa innan det är dags att sova.

7 svar to “Sju på en dag”

 1. Eva Mattsson Fäldt Says:

  Vad skönt att allt löste sig till slut! Bra för både er och sonen att ni kan hjälpa honom med flytten. Nu är det ju inte strejk längre så jag håller tummarna för att hemresan går enligt planerna.

 2. Stella i Italien Says:

  Skönt att allt gick bra till slut! Men den där nallen? Är det en maträtt, eller ytterligare en till samlingen? Hoppas nu resten av resan blir som ni planerat! Stella

 3. karin Sjögren Says:

  Skönt att ni kom iväg. Hörde tråkiga nyheter genom A att ni fått covid…..hoppas att bi inte är alltför dåliga utan att ni hinner njuta av er tripp..Hörde också att J missade sin föreläsning, besvikelse ka jag förstå. Ha det så gott ni kan och krya på er.

 4. Annika Says:

  Åh nej men Cape Cod, så tråkigt. Men, det blir fler resor för er (och i friskt tillstånd).
  NÄÄÄÄ, flyttstädning det är fasiken upp till personen som flyttar in. GAAAHHH!! Trist men sant.
  Inte alls som i Sverige.
  Men, igen, tycker det är hög mysfaktor på lgh!!

  • Brysselkakan Says:

   Helt klart för dåligt påläst ang Cape Cod, skyller på strejken som tog mycket av min tid innan och sedan Covid.
   Flyttstädning i US är ett skämt, sonen var lite arg för han la en hel del tid på sin gamla lgh innan han lämnade den. Och tänker aldrig lämna denna skitig när han flyttar, det finns inte på kartan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: